FAQ – Digitalna Akademija by Lilium 

Sveobuhvatni program koji smo kreirali da vas pripremi za sve izazove koje nosi digitalni marketing i svijet tehnologije često je nejasan i često dobijamo veoma slična pitanja od potencijalnih i aktivnih polaznika. Zbog toga ćete u daljem tekstu moći pročitati i naći odgovore sigurno i na jedno od vaših: 


1.Kome je akademija namijenjenja? 

Digitalna akademija nema dobnu granicu, možete biti učenik, student, zaposlena osoba ili neko koga jednostavno interesuje kako biti digitalno spreman. Bilo da želite da usvojite znanje da bi napredovali na poslu, poboljšali vlastito poslovanje ili jednostavno da vladate materijom – Digitalna Akademija je mjesto gdje sve to možete postići na veoma jednostavan i praktičan način.


2. Kako se kupuje akademija? 

Akademiju je veoma jednostavno kupiti kada pristupite stranici https://www.lilium.academy/ i u nekoliko koraka online kupovine dobit ćete potvrdu da je kupovina bila uspješna, te da možete pristupiti istoj. Također, kupovina je moguća i u gotovini, kao i na rate, ali i o tome ćemo svakako detaljnije u sljedećim pitanjima i odgovorima. 


3.Šta sam dobio kupovinom? 

Kupovinom Digitalne Akademije by Lilium dočekat će vas dvanaest nastavnih jedinica koje su podijeljene u podlekcije, a nakon skoro svake imat ćete i testiranje, te na licu mjesta provjeriti znanje koje ste imali priliku steći. Naši predavači trudili su se da kroz što jasnije, konciznije i jednostavnije načine predavanja i praktični dio približi svaku cjelinu. Kroz sve to cilj nam je da vas osposobimo da postanete neko ko će superiorno da vlada digitalnim vještinama i da naučeno iskoristite u cilju što boljeg plasmana svog znanja, prekvalifikacije ili zaposlenja u sektoru marketinga.Zapravo, pohađanjem akademije želimo da naučite i postanete stručnjak za digitalni marketing koji će profesionalno i kreativno koristiti tehnike promocije, pisanja i kreiranja vizuelnog sadržaja u svrhu ostvarivanja željenih poslovnih rezultata.


4.Šta mi treba da pohađam akademiju? 

Da bi bili dio Digitalne akademije prije svega potreban vam je prostor u kojem se osjećate ugodno i udobno i u kojem možete biti skoncentrisani za online nastavu. Bez obzira na kojem uređaju budete pratili nastavu, osigurajte sebi maksimalan mir. Dobra internet konekcija, možda slušalice i prepustite se novim znanjima digitalnog marketinga. 


5.Kako pratim predavanja/mogu li ja slušati ista kada to meni odgovara? 

Digitalna Akademija by Lilium je koncipirana tako da smo se prilagođavali obavezama koje imamo svi. Samim tim, sva predavanja su online, te vi diktirate ritam slušanja istih, kao i praktični dio. Možete pratiti svoj put/uspjeh na akademiji, a osim toga naš tim predavača vam je uvijek na usluzi kako putem maila, tako i putem drugih kanala komunikacije koje smo smislili samo za polaznike naše akademije. Vremenskog ograničenja nema, niti će to uticati na vaš uspjeh na akademiji. Jedino je važno kada već odlučite pratiti predavanja budete skoncentrisani i da pratite sve što smo vam pripremili. 


6.Šta podrazumijeva šestomjesečni konsalting koji je uključen u akademiju? 

Šestomjesečni konsalting podrazumijeva podršku našeg tima u bilo kojem trenutku pohađanja akademija, kao i poslije toga. Treba vam pomoć u postavljanju kampanja, promocija ili bilo koje druge teme sa akademije, naši predavači će vam ponuditi svoju pomoć, vrijeme i savjete da na praktičnom dijelu budete što uspješniji, te da naučene vještine znate iskoristiti što bolje. Isto tako u bilo kojem trenutku možete pitati za bilo koje nejasnoće i sl. 


7.Šta ću sve naučiti na Digitalnoj akademiji? 

Na Digitalnoj akademiji naučit ćete:

– Administracija Facebook naloga

– Administracija Instagram naloga

– Copywriting

– E – commerce

– E-mail marketing

– Facebook oglašavanje

– Google Ads

– Google Analytics

– Grafički dizajn u digitalnom marketingu

– Web development

– WordPress

– YouTube oglašavanje


Napominjemo da će se akademija proširivati u korak sa razvojem tehnologija i samog digitalnog marketinga, a da će naši polaznici imati potpuno besplatan pristup novim sadržajima iste. 


8.Kakav je studentski popust i na koji način da studenti budu dio akademije? 

Vodili smo računa o studentima, te samim tim osmislili poseban program plaćanja. Popust zagarantovan za sve studente (bilo redovne, vanredne ili samofinansirajuće) je 20% na cjelokupni iznos akademije. 


9.Kako mogu platiti akademiju? 

Akademiju možete platiti online samom prijavom https://www.lilium.academy/ kada plaćate cjelokupni iznos akademije. U dogovoru s našim timom moguće je plaćanje i u gotovini, a s obzirom da smo razmišljali o svemu, sada je moguće i plaćanje na rate i to Visa Classic karticama UniCredit Banke i to do 6 rata. 


10.Šta nakon završene akademije? 

Nakon što odslušate svo gradivo i testiranje privedete kraju i akademija bude na 100% realizacije dobijate Lilium certifikat koji garantuje da vladate znanjem i vještinama digitalnog marketinga koji je garant za sve vaše planove kada je u pitanju napredovanje u poslu. S obzirom na povećanje obima posla onima koji pokažu znanje, trud i ljubav prema digitalnom marketingu bit ćemo sretni da ponudimo i zaposlenje u Liliumu! Učimo praktičnom radu, a ne „suhoj teoriji“ koja nema primjenu. Iskustvo koje prenosimo je iz svakodnevnog rada i primjene digitalnog oglašavanja u poslovanju. 


Ukoliko imate dodatnih pitanja, možete nam se javiti na [email protected], telefonom na 033 548 885 ili putem kanala na društvenim mrežama.